1

Size özel fırsatlardan faydalanmak ve haberdar olmak için giriş yapın!

Giriş Yap

Henüz üye değil misiniz?  Üye Ol

BEKtur Çağrı Merkezi haftanın 7 günü, 09.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Bizi Arayın
444 9 894

Kanada Vizesi

Kanada Vizesi

Kanada Vize başvurusu için konsolosluk tarafından talep edilen standart evraklar aşağıda tarafınıza listelenmiştir, konsolosluk ilave evrak ya da başvuru sahibi ile görüşme talebinde bulunabilir.

Yeşil pasaport sahiplerinin de Kanada seyahatleri için vize alma zorunluluğu bulunmaktadır.

NOT: AİLE-AKRABA-ARKADAŞ DAVETİYELİ BAŞVURUŞARDA

  1. Davet eden kişi tarafından yazılmış davet mektubu (İngilizce olmalıdır)
  2. Davet eden kişinin oturum kartı, pasaport ve TC kimlik fotokopileri (Kanada vatandaşı ise Kanada hükümeti tarafından verilen kimlik ve pasaport fotokopisi)
  3. Davet eden kişinin gelir belgesi (bordro vb.)

NOT: TİCARİ BAŞVURULARDA ve FUAR KATILIMLARINDA

  1. Ticari davetiye (davet yazısında seyahat tarihleri, seyahat edecek kişilerin isim ve pasaport bilgileri belirtilmelidir ve davet eden firma tarafından kaşeli imzalı olmalıdır)
  2. Banka hesap dökümleri, hem şahsi hem şirket bankaları sunulmalıdır

Vize Başvuru Aşamaları Nelerdir?

  1. Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibari ile en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  2. 2 adet 5*5 fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olmalıdır)
  3. Şirket antetli kağıdına seyahat tarihlerini ve amacını belirten vize talep dilekçesi (şirket imza yetkilisi tarafından kaşeli imzalı olmalıdır) (İngilizce olmalıdır)
  4. Şirket imza sirküleri fotokopisi
  5. Faaliyet belgesi fotokopisi (son 3 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
  6. Vergi levhası fotokopisi (son vergi matrah yılı işlenmiş olmalıdır)
  7. Sicil gazetesi fotokopisi (ortaklık ya da hisse bedeli görünmelidir)
  8. Son 3 aylık bakiyeli ve güncel tarihli bankla hesap dökümleri (bankadan kaşeli imzalı ve imza sirküleri ile alınmalıdır)
  9. Varsa tapu ve ruhsat fotokopileri (destekleyici belgelerdir ve isteğe bağlıdır)
  10. Kimlik fotokopisi
  11. Tüm aile bireylerini gösteren vukuatlı nüfus kaydı (e-devlet sistemi üzerinden ya da nüfus dairelerinden alınabilir)
  12. İkametgâh belgesi (muhtarlıktan ya da e-devlet sistemi üzerinden alınabilir)
  1. Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibari ile en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  2. 2 adet 5*5 fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olmalıdır)
  3. Şirket antetli kağıdına, seyahat tarihlerini ve amacını belirten vize talep dilekçesi (şirket imza yetkilisi tarafından kaşeli imzalı olmalıdır) (İngilizce olmalıdır)
  4. Şirket imza sirküleri fotokopisi
  5. Faaliyet belgesi fotokopisi (son 6 ay içerisinde alınmış olmalıdır)
  6. Vergi levhası fotokopisi (son vergi matrah yılı işlenmiş olmalıdır)
  7. Sicil gazetesi fotokopisi
  8. SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi
  9. Son 3 aylık kaşeli imzalı maaş bordrosu
  10. 4A barkotlu hizmet dökümü (e-devlet sistemi üzerinden ya da SGK’ dan alınabilir)
  11. Son 3 aylık bakiyeli ve güncel tarihli bankla hesap dökümleri (bankadan kaşeli imzalı ve imza sirküleri ile alınmalıdır)
  12. Varsa tapu ve ruhsat fotokopileri (destekleyici belgelerdir ve isteğe bağlıdır)
  13. Kimlik fotokopisi
  14. Tüm aile bireylerini gösteren vukuatlı nüfus kaydı (e-devlet sistemi üzerinden ya da nüfus dairelerinden alınabilir)
  15. İkametgâh belgesi (muhtarlıktan ya da e-devlet sistemi üzerinden alınabilir)
  1. Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibari ile en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  2. 2 adet 5*5 fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olmalıdır)
  3. Sponsor tarafından seyahat tarihlerinin ve seyahat için masrafların karşılanacağını garantileyen vize talep dilekçesi (İngilizce olmalıdır)
  4. Sponsorun imza örneğini gösteren belge ya da evrak fotokopisi (imza beyannamesi, ehliyet fotokopisi, pasaport fotokopisi vb.)
  5. 4A barkotlu hizmet dökümü (e-devlet sistemi üzerinden ya da SGK’ dan alınabilir)
  6. Kimlik fotokopisi
  7. Tüm aile bireylerini gösteren vukuatlı nüfus kaydı (e-devlet sistemi üzerinden ya da nüfus dairelerinden alınabilir)
  8. İkametgâh belgesi (muhtarlıktan ya da e-devlet sistemi üzerinden alınabilir)

NOT: Sponsor 1. derece akraba olmalıdır (anne, baba ya da eş olabilir) ve sponsorunuz bordrolu çalışan ya da işveren ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenmelidir.

  1. Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibari ile en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  2. 2 adet 5*5 fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olmalıdır)
  3. Sponsor tarafından seyahat tarihlerinin ve seyahat için masrafların karşılanacağını garantileyen vize talep dilekçesi (İngilizce olmalıdır)
  4. Sponsorun imza örneğini gösteren belge ya da evrak fotokopisi (imza beyannamesi, ehliyet fotokopisi, pasaport fotokopisi vb.)
  5. Okuldan son 1 ay içerisinde alınış öğrenci belgesi (İngilizce olmalıdır)
  6. Anne ve baba tarafından alınmış noter onaylı muvafakat name (18 yaş aştı başvuru sahipleri için geçerli)
  7. Kimlik fotokopisi
  8. Tüm aile bireylerini gösteren vukuatlı nüfus kaydı (e-devlet sistemi üzerinden ya da nüfus dairelerinden alınabilir)
  9. İkametgâh belgesi (muhtarlıktan ya da e-devlet sistemi üzerinden alınabilir)

NOT: Sponsor 1. derece akraba olmalıdır (anne ya da baba olabilir) ve sponsorunuz bordrolu çalışan ya da işveren ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenmelidir.

*** Erasmus vize başvurularında Kanada’ da bulunan okuldan kabul yazısı ve konaklamanın yapılacağı yer ile ilgili belge sunulması zorunludur (okul ücretli ise Kanada’ da bulunan okul tarafından ödeme ile ilgili onay mektubu)

  1. Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibari ile en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  2. 2 adet 5*5 fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olmalıdır)
  3. Seyahat tarihlerini ve amacını belirten vize talep dilekçesi (İngilizce olmalıdır)
  4. SGK’ dan emeklilik belgesi alınmalıdır
  5. Son 3 aylık emekli maaş hesap dökümü (bankadan kaşeli imzalı ve imza sirküleri ile alınmalıdır)
  6. Son 3 aylık bakiyeli ve güncel tarihli diğer banka hesap dökümleri (bankadan kaşeli imzalı ve imza sirküleri ile alınmalıdır)
  7. Varsa tapu ruhsat fotokopileri (destekleyici belgelerdir ve isteğe bağlıdır)
  8. Kimlik fotokopisi
  9. Tüm aile bireylerini gösteren vukuatlı nüfus kaydı (e-devlet sistemi üzerinden ya da nüfus dairelerinden alınabilir)
  10. İkametgâh belgesi (muhtarlıktan ya da e-devlet sistemi üzerinden alınabilir)
  1. Pasaport (Seyahat bitiş tarihi itibari ile en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  2. 2 adet 5*5 fotoğraf (son 3 ay içerisinde çekilmiş, rötuşsuz ve arka fonu beyaz olmalıdır)
  3. Seyahat tarihlerini ve amacını belirten vize talep dilekçesi (İngilizce olmalıdır)
  4. Kurumdan çalışma ve görev yazısı (mühürlü imzalı ya da e-imzalı olmalıdır)
  5. Kurumdan izin yazısı (mühürlü imzalı ya da e-imzalı olmalıdır)
  6. Personel kartı fotokopisi
  7. Son 3 aylık maaş bordrosu (mühürlü imzalı ya da e-imzalı olmalıdır)
  8. 4C barkotlu hizmet dökümü (e-devlet sistemi üzerinden ya da SGK’ dan alınabilir)
  9. Son 3 aylık bakiyeli ve güncel tarihli banka hesap dökümleri (bankadan kaşeli imzalı ve imza sirküleri ile alınmalıdır)
  10. Varsa tapu ruhsat fotokopileri (destekleyici belgelerdir ve isteğe bağlıdır)
  11. Kimlik fotokopisi
  12. Tüm aile bireylerini gösteren vukuatlı nüfus kaydı (e-devlet sistemi üzerinden ya da nüfus dairelerinden alınabilir)
  13. İkametgâh belgesi (muhtarlıktan ya da e-devlet sistemi üzerinden alınabilir)